TERMENI DE UTILIZARE

Ultimul update: 31.01.2006

Cele care urmeaza fac subiectul intre Dumneavoastra si proprietarii si operatorii Studio25.ro ("Website"), Kengi Development Srl ("Studio 25", "Noi"). Prin folosirea siteului Dumneavoastra sunteti de acord cu termenii specificati in acest Acord. Daca nu sunteti de acord va rugam sa nu folositi acest website. Acest acord poate fi revizuit sau adus la zi fara instiintare in prealabil. Sunteti sfatuit sa-l revizuiti cu regularitate. Detalii privitoare la modificarile aduse acestui Acord le puteti gasi la inceputul acestui document. .

 Utilizarea acestui website.

Prin utilizarea acestui website sunteti raspunzator de faptul ca sunteti in varsta legala de a raspunde oricarei obligatii ce rezulta din aceasta actiune. Sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru toate actiunile de folosire a acestui website, inclusiv de folosirea contului Dumneavoastra de catre altii.
Acest Website contine imagini uploadate de catre membrii sai. Toate imaginile si descrierile, si prezentarile lor in general ("Imagini") ce sunt pe acest Website, sunt proprietatea ori a Studio25, ori/sau a membrilor sai si sunt protejate de legile internationale ale copyright-ului. Folosirea acestor imagini fara licenta este strict interzisa.
Folosirea acestor Imagini este guvernata de catre Acordul de Folosire a Imaginilor.
Studio25 si membrii sai fac tot ce le sta in putinta pentru a oferi informatii acurate despre Imaginile si serviciile acestui Website. Cu toate acestea, in ciuda tuturor eforturilor noastre, pot exista erori de natura tipografica sau tehnica. Studio25 nu poate fi tras la raspundere pentru pierderi ce rezulta din inacurateatea oricarei informatii a Website-ului.

 Upload-ul de Images

Ambele parti sunt de acord ca din timp in timp, Dumneavoastra veti uploada Imagini sau lucrari grafice pe Website. Studio25 va verifica aceste uploaduri pentru a vedea daca sunt potrivite pentru a fi distribuite. Politica din spatele acestor decizii este descrisa in sectiunea Reguli de Upload.
Dumneavoastra autorizati Studio 25 ca sa fie agentul neexclusiv pentru licente de tip Imagini GRATUITE catre terti pe baza unor termeni care poti fi gasit in "Acordul de Folosire a Imaginilor". Ca adaugire la aceasta, Distribuitorul va acorda Studio 25 dreptul de a nu vinde aceste imagini sub nici o circumstanta si de a nu le distribui in afara acestui Website.
De asemenea sunteti de acord ca sub nici o circumstanta nu veti cere bani de la Studio25 sau de la cei care vor folosi Imaginile. Veti putea cere plata pentru o rezolutie mai mare a imaginilor doar n cazul in care acestea nu sunt pe Website.
De asemenea sunteti de acord ca Imaginile sa fie folosite in scopuri promotionale pentru Website sau pentru galeria Dumneavoastra de pe Studio25.
De asemenea , Dumneavoastra sunteti de acord ca Studio25 nu acorda dreptul de upload a imaginilor care incalca oricefel de drepturi cum ar fi, dreptul de proprietate, marca inregistrata, sau orice fel de drept.
Dumneavoastra sunteti responsabil pentru imaginile care vor fi incarcate pe website. Sunteti de acord ca pentru toate imaginile care le puneti pe site aveti drepturi de autor, iar pentru imaginile care contin figuri identificabile trebuie sa faceti tot ce va sta in putinta pentru a obtine un "Model Release" semnat care trebuie adaugat la upload-ul de imagini.
De asemenea sunteti de accord ca Studio25 desi face totul pentru a preveni folosirea in alte scopuri sau in oricefel de abuz a Imaginilor, nu poate fi tras la raspundere pentru acestea.
De asemenea ne rezervam dreptul de a scoate orice imagine in orice moment, chiar daca a fost aprobata daca noi credem ca este defectuasa, sau de calitate slaba, sau incalca vreun drept. De asemenea imagini gasite pe alte website-uri de stockphotography, ce contravin legilor de copyright duc la terminarea acestei intelegeri, terminarea contului Dumneavoastra de membru, si posibile prosecutie din partea legii.

 Terminare

Ambele parti pot termina apartenenta la acest serviciu pentru orice motiv, cu o cerere scrisa, si dovada a identitatii. In urma terminarii Studio 25 scoate de pe toate paginile sale imaginile Dumneavoastra.
Sunteti de acord ca in cazul incalcarii legilor de copyright, sau altfel de acte malitioase, veti raspunde in fata legii.

 Politica de Confidentialitate

Studio25 colecteaza informatii despre membrii sai doar pentru a le folosi in scopuri de contact sau pentru a creea statistici. Studio25 va pastreaza toate informatiile confidential, ele nu vor fi vandute catre terti, si nu vor fi facute publice. Fiecare Membru al acestui Website are un profil de utilizator si o galerie personala, in care (orasul, statul, tara, adresa, telefonul) pot fi vizibile. Daca nu doriti sa le faceti publice le puteti ascunde in orice moment.

 Despagubire

Dumneavoastra sunteti de acord cu despagubirea, apararea, si pentru a sustine ca Studio 25 si administratorii, angajatii, actionarii, directorii si distribuitorii impotriva carora toate revendicarile, responsabilitatiile, pagubele, costurile, taxele legale, ce pot surveni dintr-o bresa a acestui Acord, sau folosire a site-ului, sau neputinta de a folosi vreo imagine, sau vreo cerinta din partea tertilor referitor la folosirea vreunei imagini, nu are nici o vina.

 Garantii si Responsabilitati

SITEUL SI IMAGINILE SUNT DISTRIBUITE IN FORMA IN "CARE SUNT". NOI NU OFERIM NICI O GARANTIE, EXPLICITA SAU SUBINTELEASA CU PRIVIRE LA ORICE IMAGINE, SITEUL PROPRIU ZIS, ACURATETEA VREUNEI INFORMATII, SAU ORICE DREPT SAU LICENTA CE CADE SUB INCIDENTA ACESTUI ACORD, INCLUZAND AICI FARA LIMITA, ORICE GARANTII SUBINTELESE ALE PROCESULUI DE VANZARE, SAU CARE SE POTRIVESC PENTRU VREUN SCOP ANUME.

STUDIO 25 NU REPREZINTA SI OFERA GARANTII CA SITEUL SAU IMAGINILE VOR FI LA INALTIMEA ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA, SAU CA FOLOSIREA LOR VA FI NEINTRERUPTA SI FARA ERORI.