ACORDUL DE FOLOSIRE A IMAGINILOR

Ultimul update: 31.01.2006

Cele de mai jos sunt o intelegere legala intre Dumneavoastra si proprietarii si operatorii siteului Studio25 ("Website"), Kengi Development Srl ("Studio 25", "Noi"), intelegere ce se aplica pentru fotografiile ce nu contin watermark-uri ("Imagini") descarcate de pe site. Prin faptul ca descarcati o fotografie Dumneavoastra sunteti de acord sa va supuneti termenilor acestui accord, fara vreo alta conditie sau declaratie. Daca nu sunteti de acord cu aceasta intelegere, nu descarcati imaginile respective.
Toate imaginile de pe website au copyright si sunt proprietatea Studio 25 sau a providerilor de imagini. Toate drepturile sunt rezervate cu exceptia cand acestea va sunt acordate. Drepturile de folosire a Imaginilor fac subiectul acestui accord si restrictiilor aplicate fiecarei Imagini.
Prin acesta intelegere va acodam Dumneavoastra o licenta ne-exclusiva, sin e-transferabila de folosire a imaginilor in termenii si conditiile explicate de aceast Accord si de pagina de pre-vizualizarea a Imaginilor, fara vreun cost.

 Dumneavoastra puteti folosi Imaginile in:

In formate digitale pentru website-uri, prezentari multimedia, transmisii live de film sau video, telefoane mobile.
In materiale promotionale printate, periodice, reviste, ziare, carti, brosuri, flyiere, coperti de CD/DVD, etc.
De asemenea impreuna cu Identitatiilor Dumneavoastra sau ale companiilor, a cartilor de vizita, foi cu antet, etc
Pentru a va decora casa, biroul, sau orice alt loc public.


 Dumneavoastra nu puteti folosi Imaginile in:

Pentru materiale pornografice, ne-legale sau imorale, pentru a raspandi ura sau discriminarea, sau pentru a defaima sau victimiza alti oameni, societati, culturi.
In orice fel sau price produs care defaimeaza o persoana.
In orice mod care poate prezenta Studio25 intr-un mod rau, sau persoanele prezente in Imagine.
Ca parte a unei marci comerciale, sau logo.
VANZAREA SI REDISTRIBUIREA IMAGINILOR (INDIVIDUAL SAU IMPREUNA CU ALTE IMAGINI ESTE STRICT INTERZISA)

 Intotdeauna cereti permisiunea fotografului pentru fotografiile ce doriti sa le folositi in:

Template-uri pe care intentionati sa le vindeti sau distribui.
Pentru a crea reproduceri printate ce intentionati sa le vindeti.
Pe "printuri la comanda" ca tricouri, vederi, pad-uri pentru mousi, cani (ex. Pe site-uri ca Cafepress), sau in oricefel de productie de masa care ar contine Imaginea intr-o forma dominata.

 Informatii despre drepturi

Din moment ce "Model Release" nu este o componenta a unei fotografii ce contine figuri indentificabile, pe care Studio25 o cere in mod express, desi face posibila uploadarea unueia, Studio25 nu poate garanta ca Dumneavoastra veti putea folosi Imaginile respective in orice scop. De asemenea daca exista un "Model Relese" pentru Imaginea respectiva, Noi nu reprezentam sau facem garantii cu privire la legalitatea sau validitatea acestuia.
De asemenea, anumite Imagini pot face subiectul unor drepturi de copyright aditionale, si ar putea fi nevoie de acordul unor terti sau de drepturile de folosire ale acestora. Studio25 nu garanteaza ca poseda sau acorda licentele mai sus mentionate. Este responsabilitatea Dumneavoastra si nu mai a Dumneavoastra, sa va asigurati ca posedati toate drepturile necesare, acorduri si licente pentru Imaginile respective.
Sunteti de acord ca prin download-ul Dumneavoastra, drepturile de proprietate asupra Imaginii nu va sunt transferate, si nu trebuie sa pretinfeti ca sunt. Licenta Dumneavoastra de folosire este ne-transferabila, , ceea ce inseamna ca un puteti vinde, inchiria, da, sublicentia, sau transfera in orice alt mod Imaginea catre oriceine altcineva. Lucrarea creata cu Imaginea respectiva trebuie folosita de catre Dumneavoastra sau clientul Dumneavoastra. De asemenea sunteti de acord ca veti face tot ce va sta in putinta pentru a preveni terti sa faca duplicate ale Imaginii.
De asemenea sunteti de acord ca veti folosi din timpul Dumneavoastra pentru a oferi note Imaginii downloadate si ca beti face tot ce va sta in putinta pentru a a arata lucrarea creata fotografului. Aceasta este foarte putin si inseamna mult pentru multi contribuitori care ar dori sa stie pur si simplu cum este folosita lucrarea lor.

 IMPORTANT!

Studio25 nu poate fi tras la raspundere pentru incalcarea drepturilor de copyright, si nu poate garanta legalitatea Imaginilor de pe Website. Daca doriti sa va asigurati in aceasta privinta, contactati intotdeauna fotografii. Folosti acest Website si Imaginile pe riscul Dumneavoastra!

 Despagubire

Dumneavoastra sunteti de acord cu despagubirea, apararea, si pentru a sustine ca Studio 25 si administratorii, angajatii, actionarii, directorii si distribuitorii impotriva carora toate revendicarile, responsabilitatiile, pagubele, costurile, taxele legale, ce pot surveni dintr-o bresa a acestui Acord, sau folosire a site-ului, sau neputinta de a folosi vreo imagine, sau vreo cerinta din partea tertilor referitor la folosirea vreunei imagini, nu are nici o vina.

 Garantii si Responsabilitati

SITEUL SI IMAGINILE SUNT DISTRIBUITE IN FORMA IN "CARE SUNT". NOI NU OFERIM NICI O GARANTIE, EXPLICITA SAU SUBINTELEASA CU PRIVIRE LA ORICE IMAGINE, SITEUL PROPRIU ZIS, ACURATETEA VREUNEI INFORMATII, SAU ORICE DREPT SAU LICENTA CE CADE SUB INCIDENTA ACESTUI ACORD, INCLUZAND AICI FARA LIMITA, ORICE GARANTII SUBINTELESE ALE PROCESULUI DE VANZARE, SAU CARE SE POTRIVESC PENTRU VREUN SCOP ANUME. STUDIO 25 NU REPREZINTA SI OFERA GARANTII CA SITEUL SAU IMAGINILE VOR FI LA INALTIMEA ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA, SAU CA FOLOSIREA LOR VA FI NEINTRERUPTA SI FARA ERORI.

STUDIO 25 NU VA FI TRAS LA RASPUNDERE DE CATRE DUMNEAVOASTRA SAU ORCE ALTA PERSOANA SAU ENTITATE PENTRU ORICE PREJUDICIU GENERAL, PUNTIV, SPECIAL, INDIRECT, CONSECVENT SAU INCIDENTAL, SAU PIERDERE DE PROFIT SAU ALT PREJUDICIU, COSTURI SAU PIERDERI CE REIES IN URMA FOLOSIRII SITEULUI SAU IMAGINILOR.